main
DIGITALNA RADIOGRAFIJA
Image is not available

Garantujemo pouzdano NDT ispitivanje bez razaranja koriscenjem X zraka ( 2D XRAY snimanje kao i 3D kompjuterske tomografije velikog kapaciteta)

Slide 2
Potpuna analiza gresaka u proizvodnji
Image is not available

Ispitivanje bez razaranja (NDT) je siroka grupa tehnika koje se koriste u nauci i tehnologiji za ispitivanje materijala, komponenti i sistema bez secenja i otvaranje komada bez ostecenja istog.

Slide 3
Kvalitet je bitan!
Image is not available

Ako ste tražili rešenja koja pomažu u osiguranju da proizvodite samo visokokvalitetne delove,
proverite ih!
Kroz unapređenje proizvodnje, profesionalni xray, ct skeniranje i proces pregleda, Porta Lab vam omogućava da ispunite obećanja kvaliteta proizvodnje.

Shadow

Industrijska Metrologija

Metrologija je nauka o merenju. Ona se bavi mernim jedinicama i njihovim etalonimamerilima i merenjima i obuhvata sve teorijske i praktične probleme koji se odnose na merenja bez obzira na njihovu tačnost. Metrologija takođe obuhvata određivanje fizičkih konstanti i svojstva materijala i materije. Metrologija se može posmatrati i u zavisnosti od fizičke veličine koju razmatra, kao metrologija dužine, metrologija vremena, metrologija temperature i slično, ili prema oblasti primene, kao tehnička metrologija, astronomska metrologija, medicinska metrologija.

 

Metrologija je pod dejstvom niza drugih nauka, odnosno oblasti, istovremeno delujući na njih. Porast saznanja iz metrologije vodio je specijalizaciji, tj. razvoju njenih pojedinih delova, npr. metrologija mase, metrologija dužine, metrologija vremena i frekvencije.

Porta Lab vam nudi uslugu Industrijske metrologije, merenje koriscenjem CT skenera.